ELS CENTRES CÍVICS

Centres Cívics
i Locals Socials

Espais de participació i convivència oberts a tothom

Són espais públics de participació i convivència oberts a tothom, amb la missió de vertebrar la comunitat per afavorir la cohesió social, l’equitat, l’arrelament i el sentiment de pertinença i promoure la transmissió de valors cívics i comunitaris que permetin la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes mitjançant un conjunt de serveis i recursos a l’abast de tota la comunitat.

Tenen per objecte l’empoderament de les persones i les entitats a través del desenvolupament personal, cívic, comunitari, social, cultural i de lleure i el foment de l’associacionisme, la cultura del voluntariat i la participació ciutadana com a elements que afavoreixen la convivència, el civisme i la inclusió social.

En aquesta plana trobaràs els diferents Centres Cívics de la ciutat de Lleida, les seves dades i característiques, el que ofereixen i el banc de recursos associat a cadascun d’ells.

Fes clic als corresponents enllaços per conèixer-los un a un.

ELS CENTRES CÍVICS

els locals socials

banc de recursos

Recursos a la vostra disposició

En aquest apartat trobareu el llistat dels diferents recursos i material del Departament de Participació a la vostra disposició.

Aquest material resta a la vostra disposició per al muntatge de les diferents activitats organitzades per les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Lleida.

Recursos i materials
Equip de so gran
Equip de so petit
100 cadires
10 Taules plegables (180x74x74 cm)
1 bandera interior del govern de Catalunya (100*150).
2 banderes exteriors del govern de Catalunya (100*150).
1 bandera interior de Lleida (100*150).
2 banderes exteriors de Lleida (100*150).

Sol·licita-ho a través de

Tràmits
Top