Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies XERRADA “DONES REFUGIADES: CORATGE I NOUS HORITZONS” A LA PAERIA

XERRADA “DONES REFUGIADES: CORATGE I NOUS HORITZONS” A LA PAERIA

En el marc del Dia Internacional del Refugiat, que es va celebrar ahir. Al Pati del Palau s’exposa fins divendres “Dona, tots en som una” del fotògraf Francisco Magallón

El Saló de Sessions de la Paeria ha acollit aquesta tarda la xerrada “Dones refugiades: coratge i nous horitzons”, que han protagonitzat tres dones, XXXX, explicant la seva experiència i dialogant amb els assistents sobre aquesta realitat. El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, i els representants del Comitè Català de l’ACNUR, Joan Reventós a Catalunya i Xavier Miranda a Lleida, han participat en aquesta sessió, que s’ha organitzat en el marc del Dia Internacional del Refugiat, que es va celebrar ahir. També hi ha assistit la regidora M.Carme Culleré.

S’ha de recordar que fins divendres es pot visitar al Pati de la Paeria l’exposició “Dona, tots en som una” del fotògraf Francisco Magallón. La mostra forma part del projecte “Dones refugiades: Elles fan camí”, que pretén millorar el coneixement sobre el desplaçament forçós i el seu impacte sobre les dones, un dels col·lectius més vulnerables.

Aquest projecte compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Lleida hi col·labora en la seva itinerància a la ciutat.


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.