NOTÍCIES

ELS VEÏNS I VEÏNES DEL SECÀ TRASLLADEN LES SEVE PROPOSTES DE MILLORA AL CONSELL DE ZONA

Noticia publicada
20.04.21

Entre altres, hi ha la millora dels parcs, l’apadrinament d’arbrat o l’ampliació de voreres, així com l’ampliació dels educadors/es de barri, horts urbans o la gestió de Torre Querat com a espai educatiu.

Els veïns i les veïnes del Secà de Sant Pere han participat aquest dimarts en el Consell de Zona 4, que correspon a aquest barri i entorns, amb la tinent d’alcalde i regidora del Secà, Jordina Freixanet, qui substitueix en el càrrec Sergio González, i la regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre.

En el consell s’han exposat les propostes veïnals per millorar el barri. Entre altres, s’ha parlat de la millora de parcs, camins i jardins, l’apadrinament d’arbrat per part del veïnat, l’ampliació de voreres o espais d’esbarjo per a gossos. També s’ha comentat la possibilitat d’incloure més espai d’esbarjo per a infants, d’ampliar la figura dels educadors/es de barri com a referents per als joves, els horts urbans, la creació d’un grup de treball per a l’autogestió de Torre Queralt com a espai educatiu obert a la ciutat i del mural - grafit aprofitant la pancarta existent a l’entrada al barri.

Altres qüestions han estat de l’àmbit de transició ecològica, d’educació, de mobilitat o seguretat. Per exemple, instal•lar plaques solars per augmentar la sostenibilitat del Centre Cívic, l’ampliació del centre d’atenció primària, carril bici, pedagogia i senyalització respecte a la zona 30 o el vandalisme.

L’Ajuntament de Lleida promou aquests espais de treball com a canals de diàleg i d’intercanvi d’informació amb la ciutadania per debatre temes d’interès per als barris i la ciutat. Així, es fa el seguiment de projectes vinculats a l’àmbit del consell i propostes que contribueixen a la convivència i la cohesió social.

El pròxim Consell de Zona és el de la zona 05 (corresponent a Balàfia i entorns) el dimarts 27 d’abril.

Link a lleidaparticipa.cat

Veure totes les notícies
Top cross