Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies

Notícies

ACTE DE SUPORT AL PROCÉS DE PAU A COLÒMBIA I VISITA A LA CIUTAT AGERMANADA LÉRIDA-TOLIMA.
Coincidint amb el que tot indica que serà la fase definitiva del procés de pau entre el Govern de la República de Colòmbia i els representants de les Forces Armades Revolucionàries (FARC).
LA PAERIA OFEREIX CONFIGURAR UNA APP PRÒPIA A LES ASSOCIACIONS
El tinent d’alcalde Joan Gómez ha explicat que aquesta iniciativa de l’Ajuntament pretén convertir-se en un referent perquè les entitats puguin divulgar la seva activitat. En quatre jornades gratuïtes s’ensenyarà a les entitats com configurar l’aplicació en telèfons mòbils i tauletes tàctils de manera gratuïta
XV JORNADES: LES NNUU I LA UE DAVANT ELS REPTRES I AMENACES ACTUALS
24 Octubre - a les 19h al Saló de Plens de l'Ajuntament de Lleida. Conferència d'inauguració: “Vindicació de les Nacions Unides en el seu 71 aniversari”. A càrrec del Dr. Xavier Pons Ràfols, Catedràtic de Dret Internacional Públic i Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Vicepresident de l´Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE). Presenta i modera: Dr. Antoni Blanc Altemir. Catedràtic de Dret Internacional Públic i Director de la Càtedra i del Centre d'Excel·lència Europeu Jean Monnet. Comissió Europea-UdL.
8e TALLER SECTORIAL DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA REVISIÓ DEL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.
Inclòs dintre de la programació de reunions participatives del Procés per a la Revisió del Reglament de Participació Ciutadana, el 8e taller sectorial ha convocat a les Associacions de Veïns i Cases Regionals.
CINEMÓN XIC
Primer cicle de cinema solidari familiar. Diumenges a les 11.30 al teatre de l'Escorxador. - 16 d'Octubre: El petit rei Macius (83') - 30 d'Octubre: Història d'una gavina i del gat que li va ensenyar a volar (75') - 6 de novembre: El viatge de Chihiro (124') Les presentacions de les pel·lícules les farà Mags del Món. Les entrades son gratuïtes fins esgotar butaques. Podeu recollir-les a la guixeta del Teatre de l’Escorxador de dilluns a divendres de 17h a 21h i el mateix dia del passi una hora abans de la projecció.
PRESENTACIÓ DE CINEMÓN
El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, acompanyat de Víctor Montañés, membre de l’ONG Casal d’Amistat amb Cuba, han presentat aquest matí l’onzena edició del Cinemón 2016, que enguany se centrarà en Cuba. Actuacions musicals, curtmetratges, documentals i pel•lícules es projectaran les nits del 15 i 16 de juliol a la zona per a vianants de l’avinguda Doctor Fleming.
APORTACIONS CONCEPTUALS DEL CONGRÉS DE CONVIVÈNCIA A LA CIUTAT.
Els dies 26, 27 i 28 d’abril va realitzar-se el Congrés de Convivència a la Ciutat 2016, que enguany va servir per a reflexionar sobre “l’avui i el demà de la democràcia participativa als municipis”.
INICI DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA REVISIÓ DEL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.
El reglament de Participació Ciutadana ha començat el seu procés d’actualització. El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha explicat quin procediment se seguirà per tal d’arribar a un document final que reculli les formes, els mitjans i els procediments d’informació i participació dels ciutadans i les ciutadanes de Lleida. L’objectiu, tal i com es recull ja en l’actual reglament, és facilitar la participació de la ciutadania dintre d’una estructura que faci possible l’anàlisi, la proposta i el debat -amb els representants electes- sobre els temes de ciutat.

Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
C/ de la Tallada, 32
25002 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Plaça de l'Ereta, 8-3a planta
25002 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.